Zakelijk aanbod

Binnen, buiten, live en online

Yoga voor Beeldschermwerkers

Workshops voor beeldschermwerkers

Vanuit Pit4U geef ik workshops voor bedrijven en beeldschermwerkers.

Wie uren per dag achter een beeldscherm zit, kent de klachten.
Nek en schouders worden stijf, je krijgt last van je rug of ogen, de ademhaling wordt oppervlakkig en na verloop van tijd voel je je moe en neem je de informatie niet meer goed op.

Met oefeningen en acupressuur zijn veel van deze klachten te voorkomen of te verlichten. Door de energie weer te laten stromen, voel je je opgefrist en ontspannen, je concentratie en focus nemen toe en je voelt je meer energiek en in balans.

De oefeningen zijn heel makkelijk uit te voeren achter het beeldscherm en kosten weinig tijd. En het leuke is: je kunt ze blijven gebruiken als je ze nodig hebt! 

Ideeën voor thema’s: nek- en schouders, vitale ogen, actief zitten, ontstressen, ademruimte, ontspan je rug, uit je hoofd in je lijf, enz.

De workshops worden gegeven aan groepen en op aanvraag individueel; live of online.

Zelfzorg met Do-In

Workshops voor Bedrijven

Voor bedrijven zijn er veel meer mogelijkheden.

Zo kun je denken aan een activiteit op teamdagen, afscheid van een collega, een feestelijke gebeurtenis, individuele trajecten voor medewerkers, lessen voor doelgroepen (mensen met rugklachten, astma, burn-out, enz.) of een aanbod voor zelfzorg tijdens het werk.

De workshops worden helemaal afgestemd op het thema van de dag en zijn altijd op maat gemaakt.

Ik werk en heb gewerkt voor…

Wat zijn de reacties?

Zakelijke review

maart 2024

Ik doe nog steeds die punten en het helpt echt! Het is heel makkelijk te doen tussendoor. Ik heb veel minder last van mijn schouders nu (A)

Als we terugkomen na een intensief gesprek, doen we even die oefeningen en punten van jou. En dan ontspannen we zo dat we daarna weer verder kunnen. Heel fijn! (D en L)

Wat een fijne les! Ik voel me nu heel rustig en kalm.

Het zijn mooie stromende lessen en ik geniet volop! Je zeer heldere instructies en aandachtige dingen er omheen die je vertelt voeden me helemaal. DANK! 🙂

Je themalessen zijn prachtig. Door wat je erbij vertelt, voel ik het nog veel sterker. Je bent een natuurtalent! (L)

Ik wil dit wel elke dag…!!