Individuele sessies

Binnen, buiten, live en online

Individuele sessies

Dit is mogelijk als losse les of in de vorm van een traject; bij je thuis, op locatie, buiten of online.

In het geval van een losse les geef je aan wat je behoefte is of waaraan je graag wilt werken. Ik maak dan een speciale Do-In serie voor jou, afgestemd op je vraag.

 

Acupressuur op hand deelnemer

Als je meer wilt, maken we gebruik van diagnostiek voor de sessie of een traject.
Tijdens de intake nemen we  je vragen en wensen door en doen we een aantal oefeningen. Hierdoor achterhalen we de balans en onbalans in je energiesysteem, zodat duidelijk wordt wat er nodig is.
Ik maak daarbij gebruik van oosterse diagnosetechnieken, zoals via de pols, het gezicht en de tong.

Op grond van al deze informatie kiezen we een insteek en maak ik lessen specifiek voor jou, waardoor je de balans weer kunt herstellen. Deze lessen voeren we samen uit: een combinatie van beweging en acupressuur.
We maken aantekeningen, zodat je er altijd zelf mee verder kunt.
Indien gewenst kun je de serie krijgen op tekst, audio of video.

Aanvullend advies t.a.v. voeding en leefstijl is mogelijk.
Een behandeling met acupressuur behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Individuele sessie yoga, acupressuur en Do-In

Individuele lessen worden ingezet voor herstel van de balans bij de meest uiteenlopende fysieke of psychisch/emotionele aandachtsgebieden.
Dit kan zijn; rug, nek en schouders, hoofdpijn, slaapproblemen, stress of burn-out, herstel na Corona, astma, reuma, oedeem, darmklachten, vermoeidheid, gewrichten, duizeligheid, enz. enz.
In alle gevallen wordt gewerkt aan het verminderen of opheffen van de klachten en herstel van de balans.

Vaak zijn één of enkele sessies al genoeg om er zelf mee verder te kunnen.

Leeftijd speelt geen enkele rol. De oudste deelnemers aan de individuele trajecten zijn 89 jaar. En zelfs als je bedlegerig bent of door ziekte bijna niets kan, valt er veel winst te behalen.

Reacties

Janine haar enthousiasme is aanstekelijk, net als haar bevlogenheid over het werken met oosterse geneeswijze, acupressuur en Do-In yoga.
Ik vind het zo leuk en verrassend om haar kijk op gezondheid en klachten te horen.
Ik ben enthousiast over haar werkwijze omdat je haar methode vrij gemakkelijk kan ervaren en vaak ook snel het effect ervan kan voelen.

Ik heb inmiddels al best wat acupressuurpunten ervaren. En als ik deze plekken licht masseer of aanraak, voel ik al gauw meer stroming, ontspanning of ruimte ontstaan.
Het voelt wonderlijk, hoe snel je eigen aanraking je lichaam in beweging brengt. En hoe zij feilloos deze plekken bij klachten weet te vinden’.

‘Dankjewel Janine. Ik vond het heel fijn en ga jouw naam ook zeker doorgeven aan een paar vriendinnen met klachten!’

 

U.M. Deelnemer

Review: Door jou kan ik beter naar mijn lichaam luisteren en kan ik er weer meer op vertrouwen. Wonderlijk dat het zomaar kan met de juiste drukpunten!

MvB

Hallo Janine, ik wil even vertellen dat het heel goed met me gaat. Er gebeurt veel in positieve zin. Ik ben erg blij! De oefeningetjes en bewegingen met de drukpunten die je me hebt aangereikt kan ik makkelijk doen en kosten weinig moeite. Ik slaap beter en voel me overdag energiek. Ik ga nog meer opgeruimd en letterlijk en figuurlijk met helderder zicht weer verder. Dank nogmaals! (M)

Janine komt naar mijn huis en ik zie er altijd naar uit. Ze let op wat ik nodig heb en ik heb behoorlijke vooruitgang gemaakt. Omdat ze zich alleen op mijn hoeft te richten, kunnen we specifieke problemen aanpakken. Ze is effectief en vriendelijk. Ik kan haar zeker aanraden, of het nu voor privé of groepslessen is (M).

Als gestalttherapeut met 30 jaar ervaring wíst ik wel dat wij mensen een integraal geheel zijn waarin alles met alles samen hangt. En ik was al op de hoogte van wat meridianen betekenen.

Maar het onder begeleiding van Janine lijfelijk ervaren, bleek toch een mooie en nieuwe ervaring voor mij te zijn.
Reuze bedankt, Janine’.

PvB

Het heeft me erg goed gedaan. Ik ben verbaasd hoe een deel van de stijfheid in schouders en nek weg zijn na één sessie.

(BL)

Echt super! ik ben zeer onder de indruk. Het geeft een andere wending aan m’n leven… En dat al na 1 x ! (E)